Tilbake til forsiden

Her er bedriftene du kan møte

Se presentasjonsfilmer for bedriftene lagt over deres logo.

Aibel

Ledende serviceselskap innen olje, gass og fornybar energi. Lokasjon Haugesund har store, langsiktige kontrakter innen vedlikehold og modifikasjon av landanlegg, modifikasjonskontrakter offshore, HVDC vindplattformer, samt store fabrikasjonsoppdrag.

Aibel har økt andelen «grønne» jobber på rekordtid. Nærmere 40 prosent av ordrereserven er fornybar.

Appex

Appex er et kreativt teknologiselskap. Vi brenner for å skape bedre opplevelser for kundene våre. Tverrfagligheten er vår styrke. Fra vårt kontor i Haugesund produserer og forvalter vi digitale løsninger for små og store bedrifter i hele Norge.

ATEA

Vi er spesialister i IT-infrastruktur. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av. Vi hjelper deg med hele kjeden, fra design, utvikling og produktforsyning til funksjon og vedlikehold.

Bouvet

Bouvet er et norsk IT konsulentselskap utviklings- og rådgivningstjenester innenfor informasjonsteknologi, interaktiv kommunikasjon og virksomhetsstyring. Sammen med våre kunder skaper vi digitale løsninger med stor betydning. Kontoret i Haugesund er et ekspertmiljø for industriell digitalisering og vi jobber tett med Norges største og mest krevende industriselskaper.

Vi er over 1600 ansatte totalt i Bouvet. 41 av disse kloke hodene holder til i Haugesund.

Vi har allerede lyst ut spennende sommerjobber i Sildikon Valley 2021

DeepOcean

I DeepOcean er det folkene som utgjør forskjellen. Vi er stolte av den lidenskap, iver og det engasjement våre kollegaer viser for å løse nye subsea-utfordringer. Å være en del av vårt team er spennende, utfordrende og gir hver enkelt følelsen av å bidra til suksessen. Det gjør at DeepOcean tiltrekker seg de beste talentene i bransjen.

Ved å levere sikre og innovative undervannstjenester av høy kvalitet har DeepOcean opparbeidet seg en omfattende erfaring og en stor kundekrets blant de store olje- og gassoperatørene. Europa-regionen ledes fra kontoret i Haugesund, med mindre kontorer i Stavanger og Aberdeen. I tillegg har gruppen kontorer i Oslo, England, Frankrike, Mexico, USA og Ghana.

Gassco

Gassco er operatør for det norske transportsystemet for gass fra norsk kontinentalsokkel til land i Europa.

Hatteland Gruppen

RamBase, EMP Secure, Ydra og Inosa er en del av Hatteland.

Siden 1971 har Hatteland gitt idéer rom til å vokse, utvikles og spres. Vi mener oppskriften på innovasjon er enkel, men ingrediensene sjeldne. Den viktigste ingrediensen er mennesker, og vi ser etter de med talent, visjoner og vilje til å gjennomføre. Hatteland Group består av mer enn 240 medarbeidere som jobber frem innovative løsninger i ulike forretningsområder.

 

Haugaland Kraft

Vårt lokale energiselskap. Selskapets kjerneområder er kraftproduksjon, kraftdistribusjon, energiomsetning/energitjenester og bredbåndstjenester.

Vi skal lyse ut flere spennende sommerjobber i Sildikon Valley 2021

Haugesund kommune

Haugesund kommune har rett i underkant av 37 000 innbyggere. Byens plassering mellom Bergen og Stavanger gjør Haugesund til et handels- og servicesenter for et omland med ca 160 000 mennesker. Spør oss om våre spennende sommerjobber i Sildikon Valley 2021

Helse Fonna

Helse Fonna har rundt 4000 medarbeidere som jobber for å gi best mulig behandling og pleie til pasientene. Helse Fonna er sykehusene Haugesund, Stord, Odda og Valen, samt fire distriktspsykiatriske senter. Foretaket tilbyr spesialisthelsetjenester til 180.000 innbyggere i 19 kommuner i Sunnhordland, Indre Hardanger og Nord-Rogaland. Helse Fonna sine kjerneoppgaver er behandling, forsking, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende.

Høgskulen på Vestlandet

HVL er ein av dei største høgskulane i landet, med om lag 17000 studentar og 1750 ansatte fordelt på fem likeverdige campus – Haugesund, Stord, Bergen, Førde og Sogndal. Vi har sterke og innovative fag- og forskingsmiljø innan til dømes helse- og sosial, lærarutdanning, teknologi, samfunn og økonomi. Me samarbeider tett med næringslivet både lokalt og internasjonalt, og er med på å løyse viktige samfunnsoppgåver innanfor mange ulike felt.

nettsida vår finn du mange spennende fag-, forskings- og administrasjonsstillingar.

Karmøy kommune

Karmøy er en forholdsvis stor landkommune med 40.000 innbyggere. Og det er den eneste kommunen i landet med tre byer: Kopervik, Skudeneshavn og Åkrehamn. Vi vil lyse ut flere spennende sommerjobber i Sildikon Valley 2021

NAV Marked Rogaland

NAV Marked hjelper bedriftene med rekrutteringsoppdrag og jobber med å finne kandidater med kompetansen de trenger. De kjenner de lokale forholdene og kan gi individuelt tilpassede tjenester, alle kostnadsfrie.

Ønsker du en mer generell presentasjon av dagens arbeidsmarkedet i Haugesundregionen? Eller tips til jobbsøknad og CV? Da bør du besøke Elisabeth på Nav stand. Hun kjenner godt til hva som røre seg av muligheter her.

Serit iDrift

Serit iDrift er et vestlandsbasert IT-selskap med lokalt eierskap. Vi er 35 ansatte fordelt på 6 avdelinger mellom Bergen og Stavanger.

Hos oss kan du delta i spennende prosjekter innenfor både havbruk, maritim sektor og service- og produksjonsbedrifter.

Vi er et klassisk gründerselskap med flat struktur og kort vei til beslutningsmyndighet. Vi har et godt arbeidsmiljø, og applauderer kreativitet og innovasjon.

Vi er på jakt etter mennesker innen ulike teknologiske fagfelt. Om du interesserer deg for drift av IT-løsninger, kurs og rådgiving av kunder, webutvikling eller systemutvikling, OG du har et brennende engasjement og positiv innstilling; ja da er Serit iDrift en plass for deg.

Vi deltar også med spennende sommerjobber i Sildikon Valley 2021

Sjøfartsdirektoratet

Statlig etat under Nærings- og fiskeridepartementet. Vi har tilsynsansvar for skip og gjennom vårt arbeid skal vi trygge liv, helse, miljø og materielle verdier. Vi har også et betydelig internasjonalt engasjement. Direktoratet satser stort på kunnskap om miljø og grønn omstilling og er i stadig utvikling for å bli mer effektive og attraktive for kundene gjennom digitalisering. Vi har 350 ansatte, der over 200 jobber ved hovedkontoret i Haugesund og vi er representert med 16 stasjoner langs kysten.

Sjøfartsdirektoratet er arbeidsplassen for deg som ønsker utfordrende arbeidsoppgaver, et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø samt fleksibilitet i hverdagen. Vi søker blant annet etter kompetanse innen marin teknikk og IT, jurister og . Flere spennende sommerjobber vil bli lyst ut i Sildikon Valley 2021

Sveio kommune

Sveio er en kommune i Sunnhordland i Vestland fylke med 5 463 innbyggere. De har bare fastlandsgrense til Rogaland og er derfor også en del av Haugesundregionen eller Haugalandet som noen liker å kalle området. Kommunen grenser i sør til Haugesund og Tysvær, over fjorden i vest til Bømlo, over fjorden i nord til Stord og over Ålfjorden i øst til Vindafjord.

Tada Reklamebyrå

Tada er et fullservice reklamebyrå med base i Haugesund, avdeling på Stord og totalt 22 ansatte. Kombinasjonen kreativitet, innsikt, strategi og teknologi gir verdiskapende markedsføring for våre lokale, nasjonale og internasjonale kunder. Som ansatt får du brynet deg på faglige utfordringer i et av Vestlandets mest spennende, kreative kommunikasjonsmiljøer, og oppleve nyskapende satsinger med ambisiøse kunder.